Top seriale spaniole de descoperit

De la Casa de Papel, Sky Rojo sau Elite, si nu numai, serialele spaniole merita din plin un maraton. Pentru ca nimic nu se compara cu un maraton plin de rasete, de intrigi, de suspans, de tragedii si chiar putin SF.

Sky Rojo. Daca esti fan Casa de Papel, trebuie sa vezi neaparat acest serial. Are aceiasi creatori si este o versiune foarte originala de la Thelma and Louise, am putea spune. Trei femei fug de lumea prostitutiei pentru a cauta o lume mai libera. Problema este ca proxenetul isi trimite oamenii pe urmele lor…

El día de mañana. Iata un thriller cu accente de serial politist care ne duce in Barcelona anilor ’60 si ’70, unde un barbat pe numele sau, Justo Gil se lupta pentru a-si indeplini visele. Dar viata sa se schimba atunci cand devine un informator al politiei secrete.

Instinto. Mario Casas, actorul preferat al spaniolilor este vedeta acestui thriller sexual, despre un barbat dependent de sex, prosper si privilegiat care ascunde un mare secret. Marco nu poate sa aiba relatii sexuale decat cu niste necunoscuti, are un frate cu nevoi speciale, mama i-a abandonat si revine pentru a le da viata peste cap. Vechi secrete din trecut ies la iveala si lucrurile ince sa devina din ce in ce mai interesante….

El Ministerio Del Tiempo. In materie de SF, este unul din cele mai bune seriale spaniole. Serialul urmareste mebrii unei societati spaniole care trebuie sa mentina ordinea in linia timpului, un lucru care ii face sa calatoreasca intre trecut si viitor.

Patria. Este un serial care ne spune mai multe despre cei 30 de ani de conflict basc si studiaza impactul sau asupra locuitorilor unui oras.

Presunto Culpable.
Acum cativa ani, Jon a decis sa fuga din orasul natal dupa ce a fost acuzat de moartea prietenei sale. Trebue sa se intoarca insa pentru a rezolva o problema personala. Revin la suprafata secrete ascunse de foarte multi ani, intrigi si apar si mai multi suspecti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *