Top seriale la care trebuie să te uiți neapărat dacă ești fan necondiționat “Lucifer”

Adori la nebunie serialul « Lucifer », dar nu mai stii la ce sa te uiti, asteptand sezonul 5? Iti propunem in acest caz, o selectie de seriale care sa te tina ocupat si care seamana putin cu aventurile eroului din tenebre..

Mentalist. « Lucifer » este fara doar si poate inspirat din « Mentalist ». Acelasi erou seducator, dotat cu capacitati extraordinare, dar si o multime de anchete… Acest serial care il pune in scena pe Simon Baker in costumul sic al lui Patrick Jane nu ar trebui sa te lase de gheata….

Preacher. Dominic Cooper rock ca niciodata in sutana, te atrage oare? Serialul “Preacher”, adaptat din benzile desenate cu acelasi nume, te va duce sa valsezi. Aici, Dumnezeu lipseste de la apel si Jesse Custer isi pierde putin din credinta sa putin cate putin. Dar dovezile cu privire la existenta lui Dumnezeu nu vor intarzia sa apara. Sexy, punk si putin teologic, acest serial este un « must see ».

American Gods. Serialul « American Gods » care transpune diferite mitologii si diversi zei din toate civilizatiile in societatea noastra actuala, este un savant amestec de visuri si de spiritualitate, alaturi de o doza minunata de actiune.

Grimm. Exista o multime de similaritati intre serialul « Lucifer » si « Grimm ». Un detectiv ajunge sa discearna de creaturile raului supranaturale care se afla printre noi. Ne invartim in jurul unui erou carismatic, tenebros si extrem de atasant. « Grimm », dupa cum o spune si numele sau, ne scufunda in universul fratilor cu acelasi nume.

Pushing Daisies. Ah… Lee Pace este un actor american extrem de carismatic cum nu a fost niciodata eroul din acest serial, un barbat care este capabil sa invie oamenii, doar atingandu-i cu degetele. Se decide astfel sa se foloseasca de aceasta putere pentru a putea intelege misterioasele morti ale acestor oameni, care au fost asasinati uneori.

Good Omens. Si de ce nu? Serialul Amazon pune in lumina doua persoanje geniale. Este vorba despre un inger si despre un demon care trebuie sa faca o echipa pentru a impiedica o apocalipsa iminenta.

Constantine. Vanatorul de demoni cel mai celebru din cultura pop este in mod evident foarte apropiat de personajul Lucifer. Exorcist, un adept al magiei negre, este cel care curata umanitatea de demoni atat cat poate.

Supernatural. Daca esti in cautarea unui tandem care sa evoce tandretea si competenta pe care le au si Lucifer si Chloe, aici trebuie sa cauti. Fratii Winchester sunt un must see si pot combate fortele raului ca nimeni altii. Un tandem pe care am vrea sa il vedem mereu. In plus, vom vedea un Lucifer foarte colorat aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.