Top cupluri din seriale care s-au format din cauza infidelității

Cuplurile din seriale nu se formeaza mereu in cele mai bune situatii. Dovada cu aceste realtii din seriale care au inceput din cauza faptului ca unul din parteneri a fost infidel.

Meredith si Derek, “Grey’s Anatomy”. Nu trebuie sa uitam ca cea mai importanta relatie din serial a inceput din cauza infidelitatii, chiar daca Meredith nu este la curent cu asta. Atunci cand Derek ajunge Seattle, fuge de sotia sa care l-a inselat cu cel mai bun prieten, Mark. Dar asta nu il scuza de faptul ca inca era casatorit atunci cand a inceput sa iasa cu Meredith in sezonul 1.

Ragnar si Aslaug- Vikings. Nu te vom minti. Ragnar alege sa o insele pe Lagertha cu Aslaug pur si simplu pentru faptul ca ii promite ca va avea un fiu cu ea. Si nimic nu il impiedica pe Regele din Kattegat sa se lanseze in aceasta aventura pe cand inca mai era casatorit…

Elena si Damon, The Vampire Diaries. Elena cade sub farmecul lui Damon cu mult inainte sa se desparta de Stefan. Va puteti aminti in szonul 3, cum cei doi se saruta pasional in camera de motel cand se anunta un sfarsit apropiat pentru « Stelena ». Si fara supriza, Elena se desparte de Stefan cateva episoade mai tarziu si poate sa inceapa in mod oficial relatia cu Damon.

Piper si Alex, Orange is The New Black. Atunci cand Piper Chapman intra la inchisoare, intreaga sa viata se schimba de tot. La Lithfield, isi regaseste fosta prietena Alex, si isi da seama de faptul ca exista o linie foarte fina intre dragoste si ura. Eroina din « Orange is The New Black » nu are nevoie deci de mult timp pentru a recadea in bratele lui Alex fara probleme, ca inca mai era casatorita cu Larry.

Jamie si Claire, Outlander. Ei bine da, atunci cand Claire se casatoreste cu Jamie, din puncte de vedere tehnic inca nu este sotia lui Frank, cu care se va casatori 200 de ani mai tarziu. Dar in capul lui Claire si pentru fani, Claire are un sot in doua cronologii diferite.

Olivia si Fitz, Scandal. Cea mai scandaloasa relatie este cea dintre presedintele statului si consilierul sau. Aceasta relatie scandaloasa a facut multi fani sa comenteze despre ea si pana la urma intepretarea ramane deschisa daca Olivia si Fitz mai sunt impreuna.

Clarke si Finn, The 100. de abia sosit pe pamant dupa ce a fost trimis sa vada daca planeta este din nou locuita de oameni, Finn este fermecat de Clarke. Dar Finn aeva o iubita pe Arca, o tanara pe care nu se mai astepta sa o mai vada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *