Top 6 filme de Crăciun foarte așteptate pe Netflix

Craciunul incepe mai devreme pe Netflix! Celebra platforma cu filme si seriale foarte populare, a pregatit cele mai frumoase filme de Craciun pentru a te impregna si tu cu magia traditionala de Craciun.

Foarte kitsch dar foarte distractive in acelasi timp, comediile romantice de Craciun incep sa apara deja incet-incet pe Netflix. Pentru aceasta perioada feerica a anului, Netflix a ales sa mizeze pe filme foarte aspteptate pe platforma sa de streaming. pOvesti de iubire, regasiri, timp minunat petrecut in familie… iata care sunt filmele la care trebuie sa te uiti pentru a profita din plin de festivitatile de Craciun.

Christmas In the Wild. Cu Rob Lowe si cu Kristin Davis, pe care o cunoastem mai ales pentru rolul sau perfect din « Sex And The City », acest film spune povestea uneI new-yorkeze care pleaca in safari im perioada Craciunului pentru a se regasi dupa un divort dureros si pentru a reda un sens vietii sale. O comedie romantica de regasit pe platforma incepand cu data de 1 noiembrie.

Let It Snow. Let It Snow poate sa fie vizionat incepand cu data de 8 noiembrie pe platfoRma Netflix care povesteste aventurile unei gasti de prieteni ale caror povesti de iubire si de prietenie sunt puse la grea incercare atunci cand se trezesc blocati in acelasi loc din cauza zapezii in 24 decembrie.

The Knight Before Christmas. Vanessa Hudgens se reintoarce de data aceasta cu o comedie de Craciun. Actrita devenita celebra datorIta productiilor Disney, are rolul unei frumoase profesoare de stiinte, cel mai adesea dezamagita in iubire. Josh Whitehouse are aici rolul unui cavaler medieval propulsat cu ajutorul magiei in prezent.

Holiday Rush. Rashon, Rush, Williams este un tata celibatar care isi pierde brusc locul de munca de animator la radio chiar inainte de sarbatori. Nu are altceva de facut decat sa ii faca sa inteleaga pe cei patru copii ai sai ca bucuria nu depinde de numarul de cadouri pe care le primim.

Merry Happy Whatever. O comedie neagra unde Denis Quaid are rolul unui tata de familie. Este un nou serial care incearca sa evidentieze stresul din familie din periooda
Craciunului, datorita unui nou mebru.

A Christmas Prince 3. Un succes fenomenal inca de la prima sa parte din 2017. Dupa promele sale doua parti care povestesc intalnirea dintre Amber si tanara jurnalista si Richard, Regele din Aldovia, apoi casatoria lor, cuplul regal asteapta se pare sosirea bebelusului regal. Un eveniment fericit care are loc in cea mai frumoasa perioada a anului- Craciunul. O fericire perfecta, umbrita insa din cauza unui eveiment nefericit- disparitia unui document esential pacii dintre Aldovia si Penglia, tara vecina. Regina Amber va trebui sa se foloseasca de talentele sale de anchetatoare pentru a deslusi misterul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *