Top 5 seriale de devorat după The Innocent

Mini-serialul The Innocent, o adaptare dupa romanul lui Harlan Coben, un mare maestru al thrillerului American a devenit foarte repede noul success Netflix. Daca l-ai devorat deja in integralitatea sa, iata alte seriale thriller de descoperit in aceeasi linie.

The Stranger. Este primul roman din lunga serie de opere semnate Harlan Coben. The Stranger este un mini-serial de opt episoade dezvoltat in colaborare cu scenaristul Danny Brocklehurst si care urmareste coborarea in infern al unui tata de familie obisnuita. Destinul sau este dat peste cap atunci cand o straina il abordeaza intr-un bar pentru a-i spune ca sotia sa nu este asa cum o crede el.

The Serpent. Un alt succes recent Netflix, care ne spune povestea reala a lui Charles Sobhraj, un criminal in serie care a comis cele mai mari atrocitati in Asia in 1975-1976. Un diplomat de origine irlandeza va face orice pentru a-l opri.

The Woods. O alta adptare a romanului lui Harlan Coben, The Woods ne spune cu brio povestea lui Pawel Kopinski, un procuror din Varsovia. Atunci cand anchteaza cazuri de viol ale copiilor unor celebritati, acesta redescopera din intamplare cazul surorii sale, care a disparut acum 25 de ani si al carei caz inca nu a fost rezolvat. Timp de sase episoade, vom calatori intre 2019 si 1994 pentru a incerca sa se rezolve aceasta diparitie.

Who Killed Sara? Un alt mare succes in ultima vreme, Who Killed Sara ne spune povestea mortii lui Sara, care a decedat din cauza unui accident. Un alt serial care alterneaza intre trecut si prezent, care ne prezinta punctul de vedere al lui Alex, fratele celei care a murit, acuzat pe nedrept de moartea sa si care vrea sa se razbune pe cei care ii considera responsabili.

Safe. Este prima creatie originala a lui Harlan Coben pentru Netflix. Aici se exploreaza un cartier foarte linisit, sigur si o comunitate privilegiata prin ochii lui Tom, un chirurg care tocmai a devenit vaduv. Fiica sa dispare insa brusc si vor iesi la suprafata unele secrete care ii vor da viata peste cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.