The Good Doctor – câteva lucruri pe care trebuie să le știi despre Freddie Highmore

Cu ocazia aparitiei pe DVD a sezoanelor cu numarul 1 si 2 din serialul « The God Doctor », iti propunem sa afli mai multe despre actorul sau, Freddie Highmore.

S-a nascut de Sfantul Valentin. Da. Freddie Highmore s-a nascut in 14 februarie 1992, in Londra. Numele sau complet?Alfred Thomas Highmore. Mama sa, Sue Latimer este un agent pentru actori si tatal sau, Edward Highmore, a fost si el la randul sau, actor.

Este unul din cei mai buni prieteni ai lui Daniel Radcliffe. Ei bine, da, am vorbit despre mama sa. Aceasta a fost agentul lui Daniel Radcliffe, stii acel mic vrajitor care a devenit celebru datorita rolului sau din « Harry Potter ». Nu ai auzit de el pana acum. Nu-i asa? El si Freddie se cunosc de foarte mici si chiar au crescut impreuna.

Si-a inceput cariera alaturi de Helena Bonham Carter. Nu e deloc rau pentru debut. Nu-i asa? In anul 1999, in flmul « Women Talking Dirty » , acesta a avut rolul fiului sau. Si Freddie a jucat rolul fiului sau nu doar o data, ci de trei ori.

A avut rolul lui Norman Bates datorita lui Vera Farmiga. Intre anii 2003- 2017, Freddie a avut rolul lui Norman Bates, un personaj cu adevarat cult, creat in anul 1995 de catre autorul Robert Boch, cel care a scris romanul « Psycho ». Acesta a mai fost intepretat in anul 1960 de catre actorul Anthony Hopkins in filmul realizat de catre Alfred Hitchcock. Pentru serialul “Bates Motel”, acesta trebuie sa ii multumeasca Verei Farmiga care l-a recomandat si care a avut aici rolul mamei sale.

Canta la un instrument, dar nu la orice tip de instrument. Feddie nu este doar actor, ci este si muzician. Nu canta insa la vioara, la chitara sau la tobe ci la… clarinet.

Este si scenarist. Actorul a scris doua episoade pentru « Bates Motel ». Este vorba de episodul opt din sezonul 4 si al saptelea din sezonul 5. Iar pentru « The Goo Doctor », a contribuit la primul episod al sezonului 2.

Nu ii plac retelele sociale. In anul 2017, a declarat ca prefera sa evite retelele sociale pentru a pastra o distanta sau o diferenta intre viata privata si ceea ce face in afara acesteia.

Inainte de accepta un anumit rol, discuta mai intai cu familia sa. Mama sa este propriul sau agent si are mare grija la rolurile pe care le alege. Dar acesta nu vorbeste doar cu mama sa, ci si cu intreaga sa familie inainte de a alege.

Initial, a nu a vrut rolul lui Shaun Murphy. Chiar daca serialul este un enorm succes, actorul a stat putin pe ganduri inainte de a accepta rolul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *