Seriale de urmărit pentru a înfrunta acest început de toamnă

Toamna se apropie in mod periculos…deja zilele sunt mai scurte, chiar daca inca frigul nu s-a instalat. Adio luna August insorita si bine ai venit toamna. Reluam rutina job-acasa dupa mai multe zile petrecute la mare, sub razele soarelui. Si daca solutia cea mai potrivita de a infrunta acest inceput de toamna ar fi acela de a te instala confortabil pe canapea si ai urmari cateva din cele mai bune seriale ale momentului?

Sex Education. Serial creat de Laurie Nunn, serialul britanic urmareste aventurile rebelei Maeve care il determina pe Otis, un tanar neexperimentat insa cu o mama sexolog, sa infiinteze o celula de terapie sexuala clandestina in sanul liceului la care invata. Acest serial poate fi urmarit pe Netflix.

The Morning Show. Acest serial este inspirat din cartea Top of the Morning publicata in 2013 de Brian Stelter, corespondent CNN care relata rivalitatea dintre doua talk-show-uri matinale americane, Today al NBC si Good Morning America al ABC. Kerry Ehrin este showrunner-ul, Mimi Leder este producatoarea executiva si realizatoarea. Din distributie face parte frumoasa Jennifer Aniston si Reese Whiterspoon.

Stranger Things (sezonul 3). Senzatia anului 2016 pe Netflix cand a inceput sa fie difuzat, Stranger Things va reveni in aceasta vara cu un sezon cu numarul 3 in 10 episoade pe care fanii il asteapta cu nerabdare. Nu se stie inca mare lucru despre acest nou sezon, despre intriga, doar ca actiunea se va derula in anul 1985, la un an distanta de evenimentele din sezonul 2. In regasim pe Will si pe amicii sai in timpul vacantei de vara, la o varsta la care hormonii incep serios sa le influenteze relatiile si comportamentul. O alta certitudine : Shadow Monster se va reintoarce pentru a teroriza inca o data locuitorii oraselului Hawkins.

The Crown, sezonul 3. Sezoanele 3 si 4 ale serialului The Crown vor acoperi perioada cuprinsa intre 1964-1976. Acest al treilea capitol al serialului o va regasi pe comediana Olivia Coleman in rolul reginei Elizabeth, inlocuind-o astfel pe Claire Foy. Tobias McKenzie va fi printul Filip in timp ce Helena Bonhman Carter va interpreta rolul principesei Margareta. Printre evenimentele istorice marcante ale acestui nou sezon mentionam decolonizarea Africii si Caraibelor, nasterea printului Edward (1964) dar si primii pasi ai printului Charles sub ochiul atent al mass-media si investitura sa drept printul Tarii Galilor. In aceasta toamna va incepe difuzarea acestui nou sezon pe Netflix.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.