Seriale care se vor termina în 2019

La fel ca in fiecare an, vom spune Adio unor seriale anul viitor. 2019 va fi un an important in materie de seriale dat fiind faptul ca mai multe seriale importante isi iau adio de la noi incepand cu Game of Thrones.

Game of Thrones. Cel mai urmarit serial HBO isi ia Adio de la fani in 2019, lasand in urma sa milioane de fani indurerati. Sa speram ca aceste ultime episoade vor fi la inaltimea asteptarilor.

The Big Banng Theory. In urma cu cateva zile a inceput sa circule vestea cum ca serialul The Big Bang Theory se va incheia dupa sezonul cu numarul 12, difuzat pana in luna mai a anului urmator. Un sitcom pe placul unui numar mare de persoane si care a avut timp sa ne povesteasca despre viata principalelor sale personaje.

Homeland. Dupa 8 sezoane, Carrie isi la La Revedere de la fanii sai. Ultimul sezon al serialului Homeland urmeaza sa fie difuzat la inceputul anului 2019.

Veep. Viata politica va lua sfarsit pentru Julia Louis-Dreyfus odata cu sezonul cu numarul 7 din serialul Veep. Filmarile la acest ultim sezon tocmai s-au incheiat. Drept urmare, in curand ar rebui sa fie difuzat la televizor.

Jane The Virgin. Cum s-a anuntat pe data de 5 mai anul acesta, sezonul cu numarul cinci al serialului va fi si ultimul. Se pare ca actrita principala, Gina Rodriguez este deja implicata in mai multe proiecte.

The Affair. Dupa un final de sezon 4 de-a dreptul socant, serialul ne ofera inca un sezon emotionant si socant totodata. Sa speram ca se va tine de promisiunea facuta.

Broad City. Cele mai nebunatice fete din New York ne vor parasi definitiv in 2019. Trist pentru un numar mare de fani. Din fericire, acestea sunt deja implicate in alte proiecte.

Crazy Ex-Girlfriend. Nu putea ramane nebuna pentru prea mult timp. Odata cu ultimul sezon al serialului ne luam la revedere de la Rachel Bloom si de la colegele sale.

You’re The Worst. Sezonul cu numarul cinci al serialului va fi si ultimul. Trebuie sa profitam de aceste ultime momente de relatii toxice inainte ca totul sa se termine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.