Only Murders In The Building – cel mai frumos serial al lunii septembrie

Only Murders In The Building este cel mai recent serial Disney + cu Martin Short, Steve Martin si Selena Gomez. O drama care se imbina de minune o Ancheta pasionanta si care va deveni fara doar si poate noua ta placere vinovata.

Esti fan podcasturi sau documentare true crime? La fel sunt si personajele Mabel, Charles si Oliver din serial. Atunci cand o crima are loc in cladirea lor, acesti trei necunoscuti cu vieti si personalitati foarte diferite, decid sa se asocieze pentru a rezolva crima.

Decid deci sa isi lanseze propria lor investigatie si sa creeze propriul lor podcast pentru a spune care le sunt descoperirile si chiar fac o veritabila Ancheta cu cele mai tulburatoare descoperiri- descopera chiar ca presupusul criminal se ascunde la ei in cladire.

Cine joaca in serial? Este vorba despre un trio eclectic de cei mai talentati actori. Ii regasim astfel pe Steve Martin din Pink Panther, care are rolul lui Charles, pe Martin Short, din The Morning Show sau pe celebra Selena Gomez in rolul lui Mabel.

Dar, alaturi de ei ii mai regasim si pe Aron Dominguez, din Seal Team, pe Nathan Lane, din The Good Wife, pe Amy Ryanm din The Office, dar si pe Vanessa Aspillaga din Hustlers. Fanii din 30 Rock o vor regasi si pe Tina Fey care este aici guest star.

Serialul gostream 123movies ne duce cu gandul la Veronica Mars datorita tonului sau umoristic. Cele doua ne prezinta persoanaje pasionate de anchete care vor sa faca ei munca politiei. Totul cu cele mai savuroase replici, extrem de amuzante.

Dar, pe langa intriga sa, cel mai puternic lucru din serial este fara doar si poate cel mai bun trio de actori. Sunt talentati, au personalitati diferite si asta face ca serialul sa fie unul extrem de savuros.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.