Me Before You, un film de dragoste frumos

Louisa este o fata modesta ce-si pierde locul de munca, lucru ce insemana o mare lovitura pentru ea deoarece trebuie sa isi intretina familia. Un job la un conac este tot ce se poate ivi la orizont si aceasta nu ezita sa il accepte din disperare fara sa stie ce urmeaza si ce intorsatura va lua viata ei.

Pentru ca felul ei de a fi iese mereu in ebidenta fiind excentrica, plina de energie si acrismatica, Louisa isi schimba des locul de munca dar dincolo de aceasta energie pe care o emana, ea este cea care trebuie sa aiba grija de intreaga familie.

Povestea de la conac este un trista, caci Will un tanar bancher care a suferit un accident, acum depinzand de un scaun cu rotile… a iesit din cercurile sociale in care se invartea si s-a retras la conac unde nu aceepta aproape pe nimeni, parctic nu isi accepta situatia.

Cand Lou accepta jobul, ea se confrunta cu o provocare enorma… caci pe cat de plina de si entuziasm si viata este ea.. pe atat de solitar, retras si negativist este Will, cel pentru care ea urmeaza sa fie ingrijitoare.

Desi Will reuseste sa isi respinga inclusiv familia, este destul de greu sa o accepte si pe Lou dar aceasta nu isi pierde speranta.

O poveste simpla dar complicata data de un anumit context se infiripa intre cei doi. Daca stam sa ne gandim, in viata reala povestea lor pare destul de greu sa se intample dar in contextul in care Lou are un job ce il implica pe Will, aceasta reuseste sa il cunoasca dincolo de aspectul fizic.

Prin energia ei buna, reuseste sa il atraga si pe Will in lumea ei si incet incet reuseste sa reintre pe fagasul normal totul in viata lui. Astfel cei doi incep sa traiasca o poveste de dragoste foarte frumoasa impreuna.

Filmul Watch Series merita vazut intr-o seara de weekend, chiar daca este bazat pe un roman, merita citita si cartea dar vazuta si ecranizarea pentru a le compara.

Este o poveste de dragoste care iti topeste inima si te face sa realizezi ca exista astfel d epoveste si in viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.