La ce seriale horror te poți uita pe Netflix?

Sarbatoarea Halloween-ului se apropie cu pasi repezi. Ocazia ideala deci de a descoperi sau redescoperi cele mai frumoase serial horror pe celebra platforma Netflix.

The Haunting of Hill House. Este un serial eveniment pe Netflix. O familie se muta intr-o casa darapanata, care era a lor pe vremuri, cu gandul de a o renova.din cauza unei tragedii sa-au mutat din ea, dar revin aici tot din cauza unei drame. Dar aceasta casa este banuita de fantome infricosatoare care poarta cu ele un trecut la fel de infricosator. Familia Crain va avea de infruntat deci aici fantomele trecutului si proprii lor demoni interiori.

The Haunting of Bly Manor. Creatorul francizei The Haunting of Hill House revine in octombrie cu o noua poveste. Intriga se dezvolta intr-un conac lugubru, izolat de la tara unde traiesc doi orfani. O tanara guvernanta este angajata pentru a avea grija de ei. Aceasta va fi insa martora a unor evenimente stranii si aparitii de tot felul.

Ratched. Serialul eveniment al acestei toamne, realizat de catre Ryan Murphy, este cel care spune povestea sadicei infiermiere Mildred Ratched, inainte de aparitia sa in Zbor deasupra unui cuib de cuci a lui Milos Forman. Dupa razboi, Mildred isi gaseste de lucru intr-un nou spital de psihiatrie plin de secrete si de mistere.

Dark. Atunci cand Mikkel, un tanar baiat dipare din orasul Winden din Germania, destinul a patru familii va fi dat peste cap din cauza unui mister care implica trei generatii.

Marianne. Emma, o celebra scriitoare de carti horror, se reintoarce in orasul sau natal. Si este oripilata atunci cand descopera ca personajele inventate de ea sunt pe cale sa prinda viata in lumea reala.

American Horror Story. Este un serial foarte popular din lumea Netflix. Cel de-al optulea sezon al sau ne scufunda intr-o lume post-apocaliptica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *