Etui, husă sau carcasă? Tu cum îți protejezi telefonul?

Un telefon inteligent trebuie protejat de socuri de orice fel. Telefonul tau mobil este pretios dar si fragil, de aceea este necesar sa il protejezi. O simpla cazatura de pe masa, de pe canapea sau de pe pat ii poate fi fatala. In general, un smartphone este dotat cu un ecran mare si tactil – in cazul unei cazaturi, ecranul are cel mai mult de suferit. Distrugerea ecranului il face cel mai adesea inutilizabil. Un soc poate veni si cu alte probleme, de circuit de exemplu, in interiorul telefonului. Nu ezita sa folosesti o portectie pentru telefon.

Husa tip carcasa este cea mai populara. Arma absoluta impotriva socurilor este husa tip carcasa. Este fabricata din plastic (poliuretan, polipropilen), rigid cel mai adesea sau din cauciuc. Acest tip de material are avantajul de a avea o putere mare de absorbtie a socurilor. Husa tip carcasa acopera partea din spate a telefonului si partile laterale ale acestuia.

Dar ce ne facem, partea din fata a telefonului nu este protejata? Linisteste-te, totul este studiat, husa tip carcasa acopera partile laterale ale telefonului si colturile, pana la suprafata anterioara. Unele modele, mai groase, pot evita un contact direct intre ecran si sol in cazul unei cazaturi.

Husa tip flip cover, din piele sau dintr-un material sintetic acopera telefonul in totalitate. O deschidere laterala permite scoaterea telefonului. Reprezinta o modalitate potrivita de a proteja telefonul de praf si de zgarieturi

Husa tip etui este fara indoiala accesoriul cel mai elaborat in materie de protectie a telefonului. Telefonul este acoperit in ansamblu si permite o folosire facila a acestuia. Ofera si acces la butoanele laterale pentru volum sau pentru blocare/deblocare.

Pentru a a evita zgarieturile ecranului se recomanda aplicarea unei folii de protectie. In doar cateva secunde aceasta permite protejarea ecranului, impotriva zgarieturilor in special. Se poate folosi impreuna cu o husa tip carcasa, bumper sau orice alt tip de husa. Alege modelul corespunzator pentru modelul tau de telefon pentru a evita acoperirea microfonului sau difuzorului. Iar pentru a evita bulele de aer trebuie sa apelezi la un specialist pentru a o aplica pe ecranul telefonului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.