De ce Netflix atrage din ce în ce mai mulți abonați

Netflix, un serviciu online de video streaming continua sa isi multiplice numarul de abonati pe zi ce trece. Dar ce ii atrage asa de tare pe abonati?

Continuturile originale. Netflix a investit enorm in ultima perioada in producerea mai multor seriale de succes precum 13 Reasons Why, Stranger Things sau Bright. Cert este ca unele productii beneficiaza de un buget generos dar se bucura si de un succes imens in randul telespectatorilor. In urma cu 4 ani spre exemplu Netflix nu producea niciun fel de continut original. Ideea a venit din cauza concurentei imense de pe piata iar concretizarea sa a generat un succes enorm. Drept urmare, gratie propriilor sale productii, Netflix reuseste sa isi creasca cifra de afaceri si sa atraga zi de zi noi abonati.

O investitie de aproape 8 miliarde de dolari in productie. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, Netflix este constient de faptul ca miza trebuie sa fie una groasa. Astfel, anul acesta a investit in jur de 8 miliarde de dolari pentru producerea de noi continuturi originale ceea ce creste automat si bugetul de baza care era initial de 6 miliarde de dolari. Acest buget include ansamblul productiilor precum seriale, filme, reality tv, documentare si stand-up. Netflix are o multime de proiecte ambitioase care se bucura de un succes imens in randul telespectatorilor.

Netflix este peste tot. La inceputul activitatii sale, Netflix era disponibil pe web, smartphone si tableta. Dar, de-a lungul vremii, a creat colaborari cu tot felul de suporturi posibile. Astfel, acum este disponibil pe Smart TV, pe smartphone, tablete, pe Apple TV, Android TV dar si pe consolele de joc precum Playstation sau Xbox.

Netflix se adapteaza noii tehnologii. Netflix nu este perfect insa ceea ce ii explica performantele este faptul ca stie sa se adapteze si sa inoveze. Pentru a-si satisface abonatii si pentru a anticipa viitorul, ofera un catalog 4K. Cu toate acestea, nu toate continuturile Netflix sunt disponibile in acest catalog, dar majoritatea este prezenta. Cu alte cuvinte, Netflix stie sa se adaptee noilor tehnologii pentru a creste numarul de abonati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.