Cum se determină corect cuvintele pentru optimizarea SEO

Expresiile pe care se face optimizarea SEO sunt foarte importante. Trebuie sa fie alese corect pentru ca site-ul sa creasca si pentru ca site-ul sa fie vazut, iar daca este magazin online, pentru ca site-ul sa vanda.

In acest sens exista mai multe moduri de a privi expresiile si cuvintele cheie: cu numar mare de cautari si concurenta mare, cu numar mare de cautari si concurenta medie, cu numar mare de cautari si concurenta mica sau fara cautari.

Cele fara cautari ies clar din discutie pentru ca daca nu se cauta un subiect atunci nu genereaza vizite. Una dintre cele mai populara metode prin care pot fi atrasi vizitatorii mai ales pentru site-urile aflate la inceput de drum este alegerea unor expresii cu multe cautari si concurenta mica.

Dar de ce un numar mare de cautari cu concurenta redusa? Este simplu. Fiind la inceput de drum oamenii nu te cunosc si, de asemenea, nu ai nici o foarte mare autoritate online. Alegand expresii cu o concurenta mare, sansele ca tu sa fii mai bine vazut decat cei care erau deja prezenti in nisa ta de cativa ani sunt foarte mici si tind considerabil catre zero.

Daca ai o concurenta mica inseamna ca sunt foarte putini cei care au abordat respectivul subiect, si daca scrii foarte bine si oferi informatii stufoase si relevante poti face un continut mai bun decat ei si poti fi listat in cautari in fata lor. Numarul mare de cautari sugereaza in mod evident ca exista interes pe nisa, deci exista si cititori.

Ulterior poti trece la pasul urmator. Un numar de cautari mare si o concurenta medie. Dupa mai multi ani de existenta, se poate trece la numar mare de cautari si concurenta mare pentru ca vei avea toate resursele pentru a te lupta cu cei mai buni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *