Cele mai colorate orașe din lume

Ai o idee care sunt cele mai colorate orase din lume si cu ce seamana acestea? Lasa-ne sa ti le prezentam.

Unele orase reusesc sa ne convinga sa le vizitam datorita unei istorii milenare, altele datorita unor cladiri moderne si impozante. Fie ca este vorba de Roma, Dubai sau Shanghai, fiecare oras reuseste sa ne impresioneze in felul sau. Nu conteaza ca este vorba despre o metropola sau un sat, numeroase sunt locatiile care impresioneaza datorita caracterului lor unic. Acelasi lucru este valabil si pentru cele mai colorate orase din lume.

Case colorate si grafittis la Valparaiso. Minunatul oras portuat Valparaiso este considerat capitala culturala din Chile. In urma cu cativa ani, era considerat un secret bine pastrat al Americii Latine. Din 2003, de cand a fost inscris in patrimoniul mondial UNESCO, Valparaiso a devenit un oras vizitat de un numar mare de turisti nu doar datorita caselor sale colorate ci si peretilor sai pictati, care ne inspira.

Boo-kap, Cape Town. Cape Town, al doilea oras din Africa de Sud, este un oras ce are multe de oferit turistilor sai dar acest lucru nu ar trebui sa mai fie un secret pentru voi. Stiai ca orasul detine un cartier magnific cunoscut sub numele de Boo-kap, ceea ce face din Cape Town unul din cele mai colorate orase din lume?

St. John’s, un oras portuar. St. John’s este nu doar unul din cele mai frumoase orase din Canada dar si cel mai vechi din America de Nord. Cu cei 100 000 de locuitori ai sai, acest oras este perfect pentru a admira casele colorate si pentru a descoperi atmosfera unica de pe insula.

Chefchaouen din Maroc, un oras in albastru. Oricine se gandeste la Maroc are in minte cu siguranta pietele colorate cu o varietate de condimente, moscheele impozante si multa mancare delicioasa. Da, aceasta tara orientala are multe de oferit, inclusiv orasul Chefchaouen, probabil cel mai frumos oras albastru din lume. Odata ajuns aici vei constata faptul ca tot ce ai citit pana acum sau ai vazut in poze nu se compara cu realitatea, care este mult mai frumoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.