Cele mai bune VPN-uri pentru iPhone și iPad

Vrei sa instalezi un VPN pe un iPhone sau un iPad ? Iata cele mai bune VPN-uri ale momentului.

O retea virtuala privata, VPN creeaza o conexiune securizata intre un aparat (iPhone, iPad, computer) si un server, permitand in egala masura navigarea pe web in cea mai mare discretie. Un VPn poate masca situatia geografica a unui aparat si numerosi sunt cei care se folosesc de el pentru a consulta unele site-uri care altfel nu ar fi accesibile in tara lor de origine.

NordVPN. Bazat in Panama, NordVPN este un serviciu care poseda peste 50 000 de servere gazduite in 51 de tari de-a lungul lumii. NordVPN reprezinta una din cele mai securizate alegeri din aceasta selectie. In plus, daca conexiunea cu serverul devine instabila, un kill switch (un fel de intrerupator automat) iti permite sa te deconectezi de la Internet pentru ca adresa ta IP sa nu poata fi detectata. NordVPN are o interfata extrem de usor de folosit pe iPad sau iPhone.

Express VPN. ExpressVPN este un alt VPN excelent, compatibil cu sistemul de operare iOS. Este rapid si usor de utilizat si declara ca nu pastreaza nicio informatie si ca va functiona cu Netflix. De notat este faptul ca trebuie sa treci printr-o serie de servere specifice pentru a te conecta pe platforma de streaming americana.

PureVPN. PureVPN inseamna peste 2000 de servere si peste 300 000 de adrese IP. Interfata de utilizare pe iPhone sau iPad nu este cea mai sofisticata insa este eficienta. Internautul poate alege sa foloseasca un server in orice oras disponibil sau poate lasa programul sa aleaga orasul in functie de activitatea sa (urmarirea unei competitii online spre exemplu). De altfel, PureVPN permite utilizarea, simultan, unor aplicatii cu conexiune locala si altele.

CyberGhost. CyberGhost (bazat in Romania) a stiut sa isi construiasca o reputatie solida, are o multime de adepti. Cu ajutorul acestuia, un iPad sau un iPod este in deplina securitate, nu vei intampina niciun fel de probleme. Vrei sa navighezi pe Internet fara sa lasi urme, fara sa fii nevoit sa instalezi un plug-in? Atunci, acest VPN va fi cu siguranta pe placul tau. CyberGhost functioneaza foarte bine pe toate aparatele iOS si este furnizat impreuna cu propriul sau add blocker. Daca inca eziti, poti testa versiunea gratuita inainte de a te abona.

Surfshark. Surfshark este un VPN simplu si intuitiv, al carei aplicatie pentru iPad si iPhone cu siguranta va fi pe placul posesorilor de telefoane de acest model. VPN-ul iti ofera accesul la peste 800 de servere repartizate in 50 de tari si functioneaza cu Netflix sau alte servicii de streaming. Blocheaza publicitatea si, in egala masura, iti securizeaza tranzactiile bancare. Include si un Kill Switch, opreste conexiunea de internet din momentul in care VPN-ul inceteaza sa mai functioneze. Astfel, datele tale nu vor fi expuse. Vei aprecia fara indoiala functia sa Multihop, un fel de dublu VPN care iti permite sa te conectezi la mai multe tari simultan. Trebuie sa stii ca este unul din cele mai ieftine VPN-uri de pe piata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.