Cele mai bune aplicații de muzică pentru smartphone

Muzica are si va avea mereu un loc important in viata noastra de zi cu zi. Aplicatiile de muzica pentru smartphone sunt din ce in ce mai numeroase in ultima perioada si ne este destul de dificil sa le alegem pe cele mai bune, pe cele adaptate nevoilor si asteptarilor noastre.

Fie esti in cautarea unei aplicatii pentru iPhone sau pentru Android, unele aplicatii reusesc sa atraga mai multi utilizatori decat altele. Iata o lista cu cele mai bune aplicatii de muzica pentru smartphone.

TuneInRadio. Cu TuneInRadio, poti asculta gratuit statiile tale de radio favorite, oriunde ai fi, in orice moment. Aceasta aplicatie ofera numai putin de 100 000 de statii de radio din toate colturile lumii.

Shazam. Folosita de numai putin de 100 de milioane de persoane, Shazam este una din cele mai apreciate aplicatii din domeniul muzical. Principiul sau este acela de a identifica melodii, sa obtina versurile melodiilor tale favorite si sa te ajute sa descoperi ultimele tendinte ale momentului.

SoundHound. Nu din intamplare este considerata una din cele mai poplare aplicatii din lume. Daca ai obiceiul sa te intrebi ce melodie este asta? sau cine canta aceasta melodie? aceasta aplicatie devine rapid aliatul tau de pret care te va ajuta sa obtii aceste informatii rapid. Cu peste 300 de milioane de descarcari in lumea intreaga, este vorba despre o aplicatie gratuita care te ajuta sa descoperi diferite melodii dar si un cititor muzical care iti permite sa asculti melodiile preferate si sa vizionezi diferite clipuri muzicale.

Deezer. Deezer este o aplicatie care iti permite sa asculti toate melodiile tale preferate si te ajuta sa descoperi mii de artisti din lumea intreaga. Aceasta aplicatie de streaming muzical propune un numar mare de albume cunoscute si mai putin cunoscute la care utilizatorul are acces simplu si rapid.

Spotify. La fel ca si Deezer, Spotify iti permite sa asculti muzica buna oriunde te-ai afla. Oferind acces complet gratuit la un univers muzical diversificat, Spotify iti permite sa iti creezi propriul playlist in functie de preferinte pentru a asculta toate melodiile tale preferate, una dupa alta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.